puu-sivuilleTAKAISIN ETUSIVULLE.

#nuortenoma PAKO

 

Satakieliseminaarin yhteydessä järjestetään nuorille (13-17 v.) omaa toimintaa mini-leirin muodossa. Mini-leirin teemana on tänä vuonna PAKO! Se sisältää arjen karkotusta akrobatian keinoin ja erilaisten pulmatehtävien ratkaisua porukalla. Tiedossa on hauskanpitoa ja upeita tyyppejä – ILMOITTAUDU HETI!

Nuoret kokoontuvat torstaina 28.9. Turun Radisson BLU Marina Palace Hotellilla (seminaaripaikka) ja lähtevät porukalla kohti seikkailuja. Nuoret yöpyvät ohjaajiensa kanssa – kuka niitä vanhempia muka kaipaa? Kaksipäiväinen tapahtuma päättyy perjantaina iltapäivällä samaan aikaan varsinaisen seminaariohjelman kanssa. Minileirin ohjelma ja aikataulu löytyvät alla olevasta linkistä.

Ensisijaisesti minileiri on tarkoitettu sisäkorvaistutetta ja/tai kuulokojetta käyttäville, vaikeasti huonokuuloisille nuorille. Sisarusten osallistumisesta toivomme teidän olevan yhteydessä Satakielitiimiin ennen ilmoittautumista. Nuorten minileirin hinta on 20 euroa (sis. toiminta, yöpyminen ja ruokailut), matkakustannukset Turkuun ovat omakustanteisia.

 

LUE LISÄÄ MINILEIRISTÄ

MINI-LEIRIN OHJELMA

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

 

 

Tallenna

Tallenna