Satakieliseminaarin yhteydessä järjestetään monipuolinen, vanhempia ja ammattilaisia palveleva näyttely – TERVETULOA!polku

 

Satakieliseminaari kokoaa yhteen koko kuuloalan kentän: lapset, nuoret, vanhemmat, sairaaloiden väkeä, päivähoito- ja kouluhenkilöstöä, järjestöt sekä yritykset. Näyttelyn tarkoituksena on tuoda esiin kuulovamma-alalla toimivien yritysten ja järjestöjen palveluita ja tuotteita. Tavoitteena on palvella seminaarivieraita – perheitä ja ammattilaisia – näyttelyllä, jossa on kaikille jotain.

 

ILMOITTAUTUMINEN. Olette saaneet sähköpostitse kutsun näyttelyyn hintatietoineen. Ilmoittauduthan näyttelyyn ajoissa alla olevasta linkistä, näyttelypaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

– ILMOITTAUDU NÄYTTEILLEASETTAJAKSI

 

LISÄNÄKYVYYTTÄ JULKAISUSSA. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus hankkia lisänäkyvyyttä ostamalla mainostilaa seminaarijulkaisusta. Merkitse toivomasi lisänäkyvyys ilmoittautumislomakkeeseen.

– Mainokset ovat mustavalkoisia

– Koko sivun mainoksen hinta on 500 euroa

– 1/2 sivun mainos maksaa 300 euroa

SEMINAARIOHJELMA. Seminaariohjelmaan osallistuminen edellyttää osallistujamaksun maksamista. Tutustu seminaariohjelmaan täällä. Ohjelmasta löydän myös ruoka- ja kahvitauot, joiden aikana valtaosa seminaariväestä tutustuu myös näyttelyyn. Huomioithan, että ruokailu tapahtuu eri rakennuksessa kuin seminaariohjelma. Kahvit tarjotaan näyttelytilassa.

LASKUTUS. Näyttelymaksu sekä mahdolliset muut maksut laskutetaan seminaarin jälkeen. Täytäthän ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoitteesi huolellisesti.

MAJOITUS. Satakieliväkeä varten on varattu Turun hotelleista kiintiöitä. Tee varauksesi suoraan hotelliin. Majoitus ei sisälly näytteilleasettajan hintaan. Hotellitiedot löydät täältä.

LISÄTIETOA. Satakieliohjelma | Hannele Hyvärinen, p. 040 774 2233, email: hannele.hyvarinen@satakieliohjelma.fi.

 

 

Palaa seminaarisivuston etusivulle

Tallenna