Näytteilleasettajille

Satakieliseminaarin yhteydessä järjestetään monipuolinen, vanhempia ja ammattilaisia palveleva näyttely – TERVETULOA!polku

 

Satakieliseminaari kokoaa yhteen koko kuuloalan kentän: lapset, nuoret, vanhemmat, sairaaloiden väkeä, päivähoito- ja kouluhenkilöstöä, järjestöt sekä yritykset. Näyttelyn tarkoituksena on tuoda esiin kuulovamma-alalla toimivien yritysten ja järjestöjen palveluita ja tuotteita. Tavoitteena on palvella seminaarivieraita – perheitä ja ammattilaisia – näyttelyllä, jossa on kaikille jotain.

 

ILMOITTAUTUMINEN. Olette saaneet sähköpostitse kutsun näyttelyyn hintatietoineen. Ilmoittauduthan näyttelyyn ajoissa alla olevasta linkistä, näyttelypaikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUDU NÄYTTEILLEASETTAJAKSI

LISÄNÄKYVYYTTÄ JULKAISUSSA. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus hankkia lisänäkyvyyttä ostamalla mainostilaa seminaarijulkaisusta. Merkitse toivomasi lisänäkyvyys ilmoittautumislomakkeeseen.

– Mainokset ovat mustavalkoisia

– Koko sivun mainoksen hinta on 500 euroa

– 1/2 sivun mainos maksaa 300 euroa

SEMINAARIOHJELMA. Seminaariohjelmaan osallistuminen edellyttää osallistujamaksun maksamista. Tutustu seminaariohjelmaan täällä. Ohjelmasta löydät myös ruoka- ja kahvitauot, joiden aikana valtaosa seminaariväestä tutustuu myös näyttelyyn. Kahvit tarjotaan näyttelytiloissa.

LASKUTUS. Näyttelymaksu sekä mahdolliset muut maksut laskutetaan seminaarin jälkeen. Täytäthän ilmoittautumisen yhteydessä laskutusosoitteesi huolellisesti.

MAJOITUS. Satakieliväkeä varten on varattu Helsingin hotelleista kiintiöitä. Tee varauksesi suoraan hotelliin. Majoitus ei sisälly näytteilleasettajan hintaan. Hotellitiedot löydät täältä.

LISÄTIETOA. Satakieliohjelma | Laura Tilus p. 0503201320, email: laura.tilus@satakieliohjelma.fi.

 

 

puu-sivuilleTAKAISIN ETUSIVULLE.

Tallenna