Hyvä Satakieliseminaarin 2018 luennoitsija. Pyydämme teitä ystävällisesti täyttämään ohjeisen lomakkeen. Mikäli teillä on kysyttävää tai haluatte täydentää tai muuttaa antamianne tietoja jälkikäteen, olettehan yhteydessä Satakielitiimiin.

LUENNOITSIJAN NIMI

LUENNOITSIJAN KOULUTUS

POSTIOSOITE

PUHELINNUMERO

SÄHKÖPOSTIOSOITE

SAAPUMINEN SEMINAARIPAIKALLE
Satakieliohjelma maksaa luennoitsijoille aiheutuneet matkakustannukset. Halutessanne autamme teitä mielellämme matkajärjestelyissä ja varaamme matkaliput puolestanne. Voitte myös järjestää matkanne itse.

Toivon, että minuun ollaan yhteydessä matkoihin liittyvissä asioissa
kylläei


MAJOITUS
Mikäli matkustaminen luennointipäivänä ei ole teille mahdollista luennointiajastanne johtuen, kustannamme teille joko luentopäivää edeltävän yön tai luentopäivän jälkeisen yön hotellissa. Mikäli tarvitsette luennointiajastanne johtuvaa majoitusta, olkaa yhteydessä 31.8.2018 mennessä Eeva Lehtoon p. 0400 997087 tai eeva.lehto@satakieliohjelma.fi


ESITYSTEKNIIKKA
Varmistaaksemme esitystekniikan toimimisen pyydämme teitä ilmoittamaan ne esitystekniikkaan liittyvät välineet, joita tarvitsette esityksessänne.


Käytän esityksessäni:
PowerPoint -esitystävideotallenteitamusiikkiaääninauhojapiirtoheitintäfläppitauluadokumenttikameraa
MuutaSEMINAARIIN OSALLISTUMINEN
Satakieliseminaari on luennoitsijoille ilmainen. Merkitse alle ne osiot, joihin osallistut.


Maahantuojien kuntoutusworkshop keskiviikkona 26.9.2018 klo 16.50-21.30 on täynnä. Ilmoittautuminen suljettu.


Osallistun seminaariin
torstaina 27.9.perjantaina 28.9.


Osallistun seminaarilounaaseen
torstaina 27.9.perjantaina 28.9.


ERITYISRUOKAVALIOILLANVIETTO
Torstaina 27.9. klo 19.30-21.00 Kuopion kaupunki järjestää kaupungin vastaanoton seminaarinosallistujille. Osallistun illanviettoon
kylläei


LISÄTIETOJA SEMINAARIN JÄRJESTÄJILLEMinulle saa lähettää markkinointipostia(sähkö-tai kirjepostia) Satakieliohjelman tulevista koulutuksista ja tapahtumista ja yhteystietoni saa lisätä Satakieliohjelman asiakasrekisteriin.
kylläei